Redaksjonell bistand

Redaksjonen legger løpende ut nyheter på InnoDesign i takt med aktuelt nyhetsbilde og relevante pressemeldinger vi mottar. Selvsagt. InnoDesign utfordrer imidlertid etablert mediepraksis ved også å tilby oppdragsbaserte redaksjonelle tjenester.

GUNSTIGE REDAKSJONELLE TJENESTER

For deg som ikke har tid eller kompetanse til å prioritere det viktige informasjonsarbeidet selv, tilbyr vi profesjonell, rimelig og kundetilpasset redaksjonell bistand til både nyhetsproduksjon, kundecaser og presseformidling:

 

Både redigeringstjenester for å spisse nyheter, nyhetsproduksjon på oppdrag, skrive kundecaser, og komplett kommunikasjonsbistand.

 

Du kan selvsagt også publisere nyhetene på egen nettside, i kundeblader og i eget nyhetsbrev om du vil.

 

SKREDDERSYDDE KOMMUNIKASJONSLØSNINGER

Og som den helt spesielle nyhetskanalen InnoDesign er, kan vi dessuten tilby skreddersydde kombiløsninger som virkelig sikrer synlighet og resultat — kombipakker bestående av redaksjonelle tjenester, presse- og nyhetsformidling, og banner/tekstannonsering.

 

Spar ytterligere kroner og få maks oppmersomhet og resultater ved å gå for en kombiløsning av både redaksjonelle tjenester, pressetjenester og markedsføring.

 

Kontakt oss så skal vi gi deg et godt tilbud!

 

Ring Thea Winger på 413 10 753 eller send en e-post til thea@innodesign.no.

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.