Om Innovasjonsbørsen

Fredag 23. september åpnet Movation Norges første og eneste innovasjonbørs — OGSÅ her på InnoDesign.

InnoDesign er en del av Movations uavhengige innovasjons-økosystem som hjelper gründere og innovatører til kapital, kompetanse og medieoppmerksomhet — tre helt avgjørende faktorer for å lykkes med kommersialisering av forretningsideer.

Ved å notere seg på Innovasjonsbørsen gis gründere umiddelbar tilgang til Norges mest relevante private investorer, venture-kapital og Business Angels. Det kan spare en gründervirksomhet måneder med tidkrevende jakt på kapital og relevant kompetanse.

 

Innovasjonsbørsen publiseres her på nyhetskanalen InnoDesign, samt på Hegnar Online.

 

Via Innovasjonsbørsen kan gründerne også få sine ideer «syretestet» og ratet av landets fremste teknokrater og forretningsutviklere. En uavhengig og åpen scorecard-modell ligger til grunn for vurderingen.

 

Tjenesten gir også feedback og råd om eventuell produkt- og markedstilpasning.

 

Tid og penger spares, følgelig en raskere vei til realiseringsmålet.

 

- Movations innovasjonsbørs er det mest spennende og kreative som har skjedd for å gjøre det enklere for gründere med gode ideer å finne smart kapital. Jeg applauderer satsingen og ønsker lykke til på ferden, sier Une Amundsen, grunnlegger og styreleder i SuperOffice.

 

 

 

 

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.