Om InnoDesign

Landets eneste nyhetskanal for norsk innovasjon og design!

InnoDesign er en innovativ kombinasjon av online nyhetsavis, nyhetsbrev og nyhetsbyrå — en unik kommunikasjonsplattform for:

 

  • formidling av aktuelle innovasjons- og designnyheter
  • nyhetsproduksjon av egne og kundebaserte saker
  • og selvbetjent gratis brukerpublisering av aktivitets-annonser

 

Som en proaktiv nyhetsaktør hjelper vi næringslivet, forskning og undervisning, og virkemiddelapparatet med sin nyhetsformidling — og spesielt SMB-bedrifter som typisk har små ressurser.

 

HVA GJØR VI?

InnoDesign gir betydelig merverdi i forhold til andre kommunikasjonskanaler:

 

Gjennom vår online nyhetsavis publiserer vi daglig aktuelle innovasjons- og designnyheter — redaksjonelle så vel som brukerpubliserte.

Nyhetsbrev NY skjermbilde

 

InnoDesigns nyhetsbrev går ut to ganger per uke til over 16.000 mottakere.

 

Av nyhetstjenester tilbyr vi profesjonelle og prisgunstige redaksjonelle tjenester for virksomheter som ønsker bistand.

 

Og som markedskanal: både gratis og rimelig markedsføring.

 

 

HVEM NÅR VI?

Målgruppene er bredt sammensatt av alle bransjer som satser på innovasjon og design: fra industri, olje/offshore, bygg og anlegg, energi, til forskning og undervisning.

 

Yrkesgruppene representert er blant andre designere, konstruktører, arkitekter, ingeniører, forskere, studenter, forretningsutviklere og investorer. Til sammen over 16.000.

 

Presse- og mediebransjen er sentral: Mer enn 450 redaksjoner/ journalister i norske medier mottar nyhetsbrevet med fritt tilgjengelig nyhetsstoff.

 

 

HVA TILBYR VI?

Gratis tekstannonsering: Med vår selvbetjente publiseringstjeneste kan du selv gratis legge ut tekstannonser på InnoDesign; for stilling ledig, investorsøk og kurs/seminar-annonser – til en svært rimelig penge.

 

Rimelig bannerannonsering: For den som ønsker maks oppmerksomhet på InnoDesign kan vi tilby en rekke rimelige bannerannonser og plasseringer. Fra de minste 180x100-bannerne på sidene til toppbanneret på 750x100 piksler.

 

Les mer om dine annonseringsmuligheter.

 

Landets gunstigste redaksjonelle tjenester: For bedrifter som ikke har tid eller kompetanse til å prioritere det viktige informasjonsarbeidet selv, tilbyr vi dessuten profesjonell, rimelig og kundetilpasset bistand til både nyhetsproduksjon og presseformidling.

 

Les mer om våre redaksjonelle tjenester.

 

 

InnoDesign redigeres i tråd med Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

 

NB! Alt innhold publiseres åpent og er fritt tilgjengelig for andre medier. Så vær kritisk til hva du skriver. Bruk våre skrivetips. Vær kort og konsis og ha streng selvjustis/sensur. Bruk gjerne en pr-rådgiver eller frilansjournalist. Redaksjonen forbeholder seg retten til å forkaste, fjerne og moderere innlegg.

 

 

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.