Investorer / partnere

Dette er en GRATIS tjeneste for gründere, oppfinnere, studenter og bedriftsledere som ønsker kontakt med investorer eller andre partnere for å realisere sine visjoner. Og omvendt.

Publisér ganske enkelt selv en tekstannonse for å søke etter investorer eller forretningspartnere. Eller ta kontakt med en av inkubatorene nedenfor i SIVAs program.

Skandinavisk meglersamarbeid

Svensk FöretagsFörmedling, Virksomhedsbørsen as i Danmark og Connecto Bedriftsmegling as – et samarbeid for skandinaviske transaksjoner.

SØKER "GRUNDERSPIRER" OG INVESTORER

Unik forbrukertjeneste søker investorer og unge handlingsorienterte personer som kan ta tjenesten videre.
Forbrukertjenesten best4me er ferdig utviklet som prototyp. Du finner demonstrasjon på tjenesten på www.best4me.org. er en forbrukertjeneste med et enormt internasjonalt potensiale.
For å komme videre trenger jeg nye, entusiastiske medarbeidere og investorer som ønsker å gå helt inn i prosjektet. Ta en titt på best4me.org og kontakt meg hvis du er interessert i prosjektet.
best4me har et enormt internasjonalt potensiale og venter bare på yngre krefter til å ta det videre.
Lauritz Godøy ( tidligere underdirektør i Forbrukerrådet)
Mobil: 97544470

Mange aktuelle idéer!

Har en del idéer som det er laget gode presentasjoner på.
De spenner over et nokså vidt spekter, fra små produktidéer til store "visjoner".
Idéene er gjennomtenkte og utarbeidet så langt det er mulig for oss å gjøre det.
Enkelte er det laget prototyper på. Andre er så store at dette ikke er mulig, og noen trenger vurderinger fra noen med kompetanse vi ikke har eller har funnet andre som har, så langt.

Et kunst og dataspill konsept

Hei! Jeg er Cris kunstner som leter etter samarbeidspartnere som har et våkent blikk og et fornuftig syn, og hvis mål og mening med livet ikke kun dreier seg om å øke kapitalen på kapitalen. Dette er et kunnskap og ferdighetsspill, som retter seg mot alle aldersgrupper og har flere nivåer. Spillet er bygd opp rundt kunsten som også er spillet. Vi følger fire sjelers ferd fra død til fødsel.
Da dette er et meget ambisiøst prosjekt, innbefatter det også at det må mange flere aktører inn i bildet, skal det ha noen håp om å vokse. Hus og heim har blitt pantsatt til det ytterste, men nå trenger prosjektet hjelp, både i form av kapital og individer med kvalifikasjoner som jeg dessverre ikke innehar. Visjonen er å få dette dataspillet utgitt på alle digitale plattformer, og vokse seg solid! C :)

Invest in the perfect bra.

Fra 600.000 kr til 6.000.000 kr.
Karenslyst Allé og Oslo City.
Franchise taker søker investor til en eller begge butikkene.
Suksessfull dansk eid undertøykjede.

Innvestor Halden!

Hei! Jeg er en ung mann på 24.år som har fått en gylden mulighet til å starte opp en Wayns Coffee i Halden! Og det er sånn at jeg har ingen mulighet til å ta ut sikkerhet i så veldig mye. Det jeg søker er en innvestor for dette som er villig til å støtte meg og bli med på dette! Jeg har selv erfaring på 10.år på McDonalds der 5 av dem var som Restaurantsjef!

Jeg vil trenge en innvestor som kan og vil innvestere 500.000 Nok?

Ta kontakt på 95 25 81 11
Mvh Kent S

Innvestorer søkes

Hei ,

Personen bak denne teksten her , er forøvrig en kar i midten av 30 årene , jeg har rundt 12 års erfaring fra servicehandel , og har etter dette tillegnet meg veldig mye kunnskap , som jeg ønsker å bruke videre. Jeg har også fått grei innsikt i feks hva som fungerer , og hva som ikke fungerer i flere typer butikker. Jeg har lært meg mye om hva de forskjellige kundegrupper vil ha , og ikke ha.

Jeg har lært veldig mye om service , hvordan behandle alt fra fulle mennesker til den allmene mannen i gata, hvordan man bør opptre for kunden , og ikke minst hva man ikke bør gjøre. Jeg har opparbeidet meg et greit kontaktnettverk opp igjenom årene , og har ikke noe problem med å engasjere de rette personene. Jeg har lært veldig mye om svinn , og hvordan man oppdager og forebgygger svinn feks blandt personale , og kunder.

Jeg har også sett mye på hva andre kjeder gjør i deres butikker , og har funnet mange løsninger på ting de kunne gjort helt annerledes. I tillegg har jeg også funnet svakheter hos mange butikker , som man med små grep kan utnytte til egen fordel , og dermed også vinne mye kunder.

Så hvordan vil foreksempel du / deres kjede stille seg til , å være med å satse i et litt bredere spekter , med litt fler produkter enn konkurentene har , og dermed ta store deler av et hett marked med storm.

Jeg har en forretnings idee , som jeg er 100 % sikker på , at vil komme til å slå ann , og spre seg fort i distriktene her til lands , dersom jeg finner noen , som er villige til å være med å satse.

De som kjenner meg: vet at jeg er 100% lojal , evener å stå på , og at jeg holder mål. Ellers kan jeg vel fortelle om meg selv at jeg liker nye utfordringer , kundeservice , omgås mennesker , og yter gjerne det lille ekstra , og er glad i salg , og derfor selger jeg :)


Hvis dette mot formodning skulle være interisant for deg / dere , hører jeg gjerne fra deg.


Med Vennlig Hilsen

Stein S

Innovativt konsept - rekruttering og rådgivning

Søker investor til ambisiøst prosjekt. Den som søker har lang erfaring fra salg, ledelse og forretningsutvikling innen området. Både hos større anerkjente konsern og mindre headhunterbyrå. Størsteparten av karrieren (17 år) har vært viet til stillingsmarkedet, med stor suksess. Denne erfaringen har medført at et nytt konsept begynner å formes, som utfordrer tradisjonelle tankesett både blant rekrutteringsbyråer og stillingsbaser, og vil kunne levere et unikt konsept der hvor det i dag er alt for mange like aktører. Konseptet trekker, og fusjonerer, det beste fra to verdener med mindre risiko, og utfordrer de største på markedet med helt andre inntjeningsmodeller. Samtidig vil konseptet gi en arena for bedrifter og kandidater til å enkelt kunne få kvalitativ, rimelig og rask rådgivning - noe som ikke eksisterer i tilstrekkelig grad. Konseptet gir også mulighet for å skape en unik merkevare som det jobbes med å sikre p.t.

Investor søkes til nytt og spennende prosjekt!

Vi er et lite team som ønsker og lansere et nettsted/nettbutikk med mote for damer og menn.
Vi ønsker å gjøre denne annerledes, nytenkende og framtidsrettende!
Vi vil være den første nettbutikken i Norge og kanskje verden som ønsker en miljøvennlig profil , men samtidig trendy . Forsendinger klimanøytrale, økologisk bomull og klær produsert miljøvennlig.
Flere ideer ligger bak det hele , men for å vite mer må du ta kontakt!

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.