Rettigheter til patenter, design og varemerker

Norsk Designråd
Partnerne Ida Gjessing og Felix Reimers fra advokatfirmaet Grette, og seniorkonsulent Sabrina Fregosi Maaø fra Design- og varemerkeavdelingen i Patentstyret er foredragsholdere 20. november
Norske bedrifter skaper store forretningsmessige verdier gjennom nyskaping og design. Likevel undervurderer norske ledere verdien av denne innsatsen sammenlignet med andre europeiske land. Norsk Designråd, advokatfirmaet Grette og Patentstyret inviterer nå til seminar med formål å heve kunnskapsnivået blant bedrifter og designere knyttet til rettigheter til patent, design og varemerker og kommersialisering av disse.

Flere burde se de mulighetene som ligger i å sørge for en god rettighetsposisjon gjennom registrering, forvaltning og håndheving av rettigheter.  Delta på seminaret 20. november og lær mer om:

  • Hva bør designregistreres?
  • Gir markedsføringsloven beskyttelse mot kopier?
  • Kan varemerkeloven beskytte vareutstyr og tredimensjonale merker?
  • Kan tekniske løsninger ved min design patentbeskyttes?
  • Hvor langt rekker eneretten?
  • Er det lov å la seg inspirere?


Les mer og meld deg på!
http://www.norskdesign.no/temaseminar/rettigheter-til-design-article25112-8367.html

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.