Lotus Professional® blir til Tork®

SCA Hygiene Products
Tork tørkepapir og rengjøringskluter er utviklet spesielt for industriens tørke- og rengjøringsoppgaver
Nye og enklere produktnavn sammen med emballasje som er bedre merket skal gjøre hverdagen enklere for industrikundene. Produktkvaliteten og artikkelnummer er akkurat som kundene kjenner de fra før. Dette er hva SCA introduserte for Tork tørking og rengjøringssortiment da den første integrasjonen av tre ble gjennomført.

I juli 2012 ble to av verdens største mykpapirprodusenter slått sammen, da SCA kjøpte virksomheten til Georgia-Pacific i Europa. Produkter og tjenester fra Georgia Pacific, merkevare Lotus Professional, integreres i løpet av 2013 inn i merkevaren Tork, noe som gir kundene et bredere og mer komplett sortiment fra én leverandør.

“Produktene fra Georgia Pacific kompletterer det eksisterende Tork sortimentet. Følgelig har vi lagt ned betydelig arbeid med å kombinere det beste fra begge organisasjonene med det for øye å gjøre arbeidsdagen enklere for kundene våre, sier Line Pedersen Produkt og Markedssjef i Tork.

Det nye kombinerte sortimentet er utviklet med det for øye å gi kundene en bedre opplevelse og lette den daglige håndteringen. Omarbeiding og forenkle strukturen på tørking og rengjøringssortimentet har vært et viktig skritt mot dette. Tørking og rengjøringssortimentet omfatter tørkepapir og rengjøringskluter som er utviklet spesielt for industriens spesialiserte rengjøringsoppgaver og er utmerkede erstatninger for filler.

Nye, logiske produktnavn tydeliggjør bruken slik at det skal være enkelt for kunden å finne det produktet som løser sine tørking- og rengjøringsoppgaver. Det være seg tørke opp ulike væsker som vann og oljesøl eller rengjøre med løsemidler. Eksempler på nye navn er Tork Tørkepapir Ekstra Sterk, Tork Industriklut og Tork Poleringsklut. Sortimentet er delt inn i tre kategorier; tørkepapir, rengjøringsklut og polering med tilhørende fargekode henholdsvis blå, grønn og grå for å gjøre det hele intuitivt.

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.