Norske Gründere kan få møte investorer fra hele verden

CONNECT Nordic har utviklet en ny møteplass for gründere, oppstartsbedrifter og investorer, som skal bidra til finansiering av oppstart og utvikling av nye virksomheter. Søknadsfristen for deltakelse er 9. august.

Møteplassen, som har fått navnet CONNECT2CAPITAL, gir gründere som søker risikokapital for å kunne utvikle sitt selskap en mulighet til å møte internasjonale investorer. Gründerne må søke om deltakelse, og går igjennom en utvelgelsesprosess i sine respektive land. Selskapene som velges ut kommer fra IKT, Industri eller LifeScience.

Første møte arrangeres i Gøteborg 14. og 15. oktober. Her vil gründerselskaper fra Norge, Sverige og Danmark få mulighet til å presentere seg og sin forretningsidé for nasjonale, skandinaviske og internasjonale investorer.

I løpet av to innholdsrike dager tilbys finansbransjens ulike aktører mange muligheter å ta del i interessante investeringsmuligheter, knytte kontakter og oppleve spennende og lærerike foredrag.

- Med dette arrangementet ønsker CONNECT Nordic å gi nasjonale og internasjonale investorer mulighet til å se på Skandinavia som en naturlig møteplass for å finne interessante investeringsobjekter. Samtidig vil det være en effektiv møteplass for analytikere og media som ønsker å treffe interessante gründere og oppstartsbedrifter, sier Giert von der Lippe, generalsekretær i CONNECT Norge.

Gründernes søknadsfrist for deltagelse er 9. august. Søknadsskjema finnes på www.connect2capital.org.

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.