Evry vant internasjonal pris

Evry vant internasjonal pris

(FOTO: Evry.no)

I slutten av forrige måned vant Evry en anerkjent europeisk pris for den mest innovative cloudbaserte sikkerhetsplattformen.

Prisen deles ut av analysefirmaet KuppingerCole og legger blant annet vekt på integrasjon mot ”MinID” og at plattformen løser problemstillinger rundt sikker identifisering mellom privat og offentlige virksomheter.

 

-Evry vinner prisen på grunn av sine nye og innovative tilnærmingsmetoder for å håndtere identiteter og tilganger fra skyen. Sikkerhetsplattformen BIFROST som er utviklet av EVRY tilbyr et komplett tjenestetilbud innen området ”Identity and Access Management/Governance”

Den dekker fire sikkerhetsområder:

  • Tilgangskontroll
  • Identitetshåndtering
  • Governance
  • Risk og Compliance (GRC) 
  • Sikkerhetstjenester i skyen (Cloud Security Services). 

Ettersom plattformen benytter en ny sikkerhetsmodell kan BIFROST plattformen betjene kunder i alle vertikaler - uansett regulatoriske krav, skriver KuppingCole i sin begrunnelse.

 

"Dette er en anerkjennelse som vi setter meget høyt. Det å motta en KuppingerCole European Identity Award viser at man har utviklet en gjennomført, industriledende løsning som oppfyller dagens og morgendagens krav.” sa direktør Hans-Henrik Merckoll i Consulting i EVRY Norge.

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.