Ny etablererpris til Handysize

Ny etablererpris til Handysize

Mette Grimsgaard og Charlotte Bjørn Gamst
i Handysize vant Oslo kommunes Etablererpris
(Foto: KM)

Oslo kommunes Etablererpris gikk i år til Handysize, som gjør stor suksess med små reiseeffekter. Prisen ble delt ut under Oslo Innovation Week før helgen.

 

I Handysize nettbutikk og fysiske butikker kan kunden få alt man trenger av reiseutstyr samlet på ett sted. Her finnes både morsomme og praktiske produkter til storbyferie, hyttetur, forretningsreise, safari, strand og badeferie, globetrotting, familieferie, friluftsliv med mer.

 

Av de 37 bedrifter som var nominert til Etablererprisen i år var det altså Handysize, representert ved gründerne Charlotte Bjørn Gamst og Mette Grimsgaard, som gikk seirende ut. Prisutdelingen og en sjekk på 100.000 kroner, var det Trygve Hegnar som sto for.

 

For å kjempe om årets Etablererpris må virksomhetene være etablert etter 2005, ha en kreativ forretningsidé og tjene penger.

 

Bedriften Handysize AS ble startet i 2006 med Mette som daglig leder og Charlotte som markedssjef. Fokuset ligger på salg av små, hendige reiseeffekter, og duoen har i dag 30 ansatte fordelt på fem butikker over hele landet, i tillegg til internettbutikk.

 

 

(Kilde: Oslo Kommune)

 

 

 

Kommentarer

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.