Investor søker gründer!

Investor søker gründer!

(FOTO: Winger)

I oktober gis gründere en helt unik mulighet til å treffe investoren som kan sørge for at gründerdrømmen går i oppfyllelse!

Venturelab og Oslotech har æren av å videreføre tradisjonen med arrangementet Norwegian Investment Forum. Denne årlige begivenheten som arrengeres for 15. gang er satt til  tirsdag 15 oktober 2013.

Norwegian Investment Forum er den største venturekonferansen, og den viktigste møteplassen for gründere og investorer i Norge.

Etablerte ventureselskaper og prosjekter med stort potensiale for vekst og utvikling oppfordres til å melde seg på. Fellesnevneren for selskapene er behovet for kapital for videre ekspansjon og vekst.

Konferansen vil samle mer enn 200 deltakere, rundt halvparten av disse er investorer. Seminaret er det største og viktigste nettverksmøte i Norge, og er en unik mulighet for gründere og investorer til å møtes.

Opp til 24 selskaper vil bli valgt av en dyktig jury til å presentere seg  på konferansen. Vi oppfordrer selskaper innenfor alle segmenter å søke.

 

Er du gründer og ønsker mer informasjon, Trykk her!

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.