Fra drøm til virkelighet på Gründernes Hus

Gründernes Hus skal i perioden september – desember 2013 gjennomføre etablereropplæring som en del av jobbskapingsprosjekter for NAV Oslo. Målgruppen er personer som i dag er på tiltak og som har forretningsideer som de ønsker å sette ut i livet. Kurset har fått tittelen «Fra drøm til virkelighet».

- Vår visjon knyttet til kurset er å kunne lage en innovativ etablereropplæring basert på bruk av canvas og lean startup metodikk og gjøre personer med gode ideer bedre i stand til å kunne lykkes med produktutvikling og markedsintroduksjon. Det at vi også kobler kursdeltakerne med noen av de beste ekspertene og mentorene i Norge tror vi vil øke overlevelsesevnen sier initiativtaker bak Gründernes Hus Odd Moe.

 

- Vi kommer også i prosessen til å jobbe aktivt med og analyserer de enkelte ideene og personene i forhold til muligheter for å lykkes. I tillegg så kommer vi til å lære bort mye av de nye metodene vi bruker aktivt som canvas, lean statup og bootstrapping.

 

Programmet har fått med seg kompetente og erfarne bidragsytere som Bjarne Tarjei Haugen fra Movation, fra Happy People og Odd Moe fra Gründernes Hus. I tillegg til disse vil man ta i bruk annen eksisterende kompetanse som eksisterer på huset. 

 

- Målsettingen er å lage Norges beste etablereropplæring og etter hvert kunne tilby denne type kurs også utenfor Oslo, sier Moe.

 

Gründernes Hus i Oscars gate 27 i Oslo AS er et arbeidsfellesskap for gründere, frilansere og bedrifter i alle størrelser. De ønsker nå også å tilby tilgang til en arbeidsplass for bedrifter fra hele Norge som fra tid til annen er i Oslo for å ha møter med potensielle partnere, kunder mv.

 

Dette er et pulserende hus der over 100 personer har sitt daglige virke i dag og er en plattform for raskt å kunne bygge nettverk og komme i kontakt kompetente ressurspersoner, investorer, kunder, partnere mv.

 

For mer informasjon ta kontakt med Odd Moe på telefon  +47 4147 9490, eller odd@grunderneshus.no

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.