Europas største utfordringer – Løses av deg!?

Hvordan kan vi styrke og gi håp til unge mennesker i en verden av sosial urettferdighet og arbeidsledighet?

”Hva skjer med et samfunn hvor den unge generasjonen ser at de eldre løser sine økonomiske og sosiale problemer på de unges bekostning? Det er fare for at den økonomiske krisen slår ut i en krise mellom generasjonene. Europa lider av en systemisk krise, som ikke de politiske partiene klarer å løse, da de er en del av krisen. Grådighet og sløseri har ført Europa inn i en bakevje. Dette er ikke bare en tragedie for de involverte. Det er en betydelig trussel mot et fredelig Europa.

 

Samfunnsansvar kjenner ingen landegrenser og heller ikke sosial uro. Alle land, næringsliv, myndigheter, frivillige organisasjoner og privatpersoner må finne innovative løsninger på utfordringene vi nå står overfor. Jobbskaping og entreprenørskap er de mest åpenbare løsninger. Imidlertid vil det å skape 3-400 millioner arbeidsplasser neppe være mulig på kort sikt. Vi må finne løsninger som hjelper langtidsledige til å gjenvinne sin følelse av verdi og mening i livet - med eller uten en sikker sysselsetting. Gi de håp og tro på seg selv. ”

 

Vil du være med å finne løsningen?

Eksperter inviterer til arrangementet ”Celebrating the Future” og byr på løsningsorientert fremtidsdiskusjon. Arrangementet er organisert av Partnership for Change i samarbeid med nettverket Living Bridges Planet og Mother Courage.  ”Celebrating the Future” vil finne sted i Oslo, Olav Selvaags plass 4. 2. Etg, Tjuvholmen den 5 august!

 

Er du på ferie, fortvil ikke! Nederst i artikkelen får du lenken til livestream som kjøres direkte fra arrangementet

 

 

Påmelding er gratis og kan gjøres her.

 - Livestream
#CelebratingtheFuture

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.