Nyheter om norsk design og markedet

____________________________________________________________________________

 

 

 

Slik blir din bedrift effektiv

 

24SevenOffice er en av deltagerne på Norwegian investment forum som er den største venture-konferansen i Norge. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok er hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo

Unge mennesker som driver frem endring

Millenniumsgenerasjonen har fått et ufortjent rykte. De er late, egoistiske og uselvstendige. Eller så er de generasjonen som har tapt på arbeidsmarkedet. Gjennom Oslo Innovation Week arrangementet “Millennials Changing the Nordics” handler det om det motsatte av dette. En generasjon som får til ting og utfordrer satte strukturer for å skape positiv samfunnsendring.

Stor mulighet for designere!

Utmerkelsen ”Merket for god design” deles årlig ut av Norsk Designråd til norske bedrifter og designere som har utviklet innovative løsninger i fellesskap. Merket beviser at produktet eller løsningen tilhører eliten innenfor norsk design.

Slik pangstarter du din Gründerkarriere

Gründere kjennetegnes ofte av gode idéer. Men å sette dem ut i livet og tjene penger på dem, krever ofte en helt annen type kunnskap. Derfor arrangeres Pangstart.

Lærdal Global Health er første norske vinner av INDEX Award

INDEX Award 2013 i kategorien WORK ble tildelt Lærdal Global Health for "The Natalie Collection"; en serie produkter og utstyr som reduserer spedbarnsdødelighet.

Innovasjonsdagen 2013

ONSDAG 30. OKTOBER er det duket for årets utgave av den store INNOVASJONSDAGEN 2013 som vi arrangerer i samarbeid med Teknisk Ukeblad i ærverdige Gamle Logen fra kl 09.00 – 13.00.

SEED CAPITAL – Rocket Fuel for Innovation & Entrepreneurship

TIRSDAG 3. SEPTEMBER arrangerer NorBAN i samarbeid med Venturelab , Norsk Grunderforum, Movation, Investinor og Grunderens Hus konferansen «SEED CAPITAL – Rocket Fuel for Innovation & Entrepreneurship» fra kl 13.30 – 17.30.

Rethink. Revurder

Fra 6. til 16. september går Raff Designuke 2013 av stabelen. Sentrale utstillingsvinduer i

Bergen sentrum knyttes sammen til en vandreutstilling, her vises det beste som lokale 

og nasjonale designere har å by på – døgnet rundt, hele uken.

Hvordan designe bedre tjenester?

Nesten alle ledere tror selskapet deres leverer en svært god tjenesteopplevelse, men bare åtte prosent av kundene er enige. Forsker mener det er stort rom for forbedring.

Her kan barna utvikle kreativiteten

Norsk Design og Arkitektursenter inviterer til sommerskole med design som tema.

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.