Tekla Campus er nå tilgjengelig for studenter som vil utvide sin kunnskap om BIM.

Tekla er Building Information Modeling (BIM) programvare som lar deg lage og organisere nøyaktige og detaljerte 3D-modeller av bygg, uavhengig av kompleksitet og material. Tekla-modellene brukes gjennom hele byggprosessen: prosjektering, detaljering, produksjon og i byggefasen.

Nå gir Tekla studentene muligheten til å laste ned Tekla Structures Learning utgave, en gratis student lisens av BIM-programvaren. Elevene kan bruke fullt funksjonell programvare for selvstendig læring, skoleprosjekter og kurs arbeid. I tillegg til programvaren, tilbyr Tekla Campus læremidler, instruksjons videoer, og et diskusjonsforum for støtte og deling av tanker.
Tekla mener at studenter som har ferdigheter innen for BIM kan få bedre jobber fordi de allerede er kjent med verktøy som industrien bruker nå og i fremtiden. Dette kan hjelpe når en student går inn i dagens tøffe arbeidsmarked.

Michael Evans, direktør for bygg og Key Accounts i Tekla  sier "hvis jeg var student i dag ville jeg lært BIM".

Studentene som starter Building Information Modeling kan delta til studenten konkurranse i Tekla Global BIM Awards i høst. Hvorfor ikke begynne å lære ved å gjøre?
Les mer

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.