Bli klokere på Den Kloke Tegning

Raushet, åpenhet og deling av informasjon mellom aktørene i bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen (BAE) – det er årets overordnede budskap for konferansen Den Kloke Tegning som går av stabelen 23-24 oktober.

Har du husket å melde deg på? Arrangementet nærmer seg med stormskritt!

Det hele dreier seg klokelig om å oppdatere seg på innføringen og erfaringer med BIM i bygg- og anleggsbransjen. Med andre ord nyheter og erfaringer med digital utveksling og tverrfaglig kommunikasjon/samhandling mellom aktørene.

Den Kloke Tegning arrangeres i år for 10. gang – denne gangen på Clarion Hotel Oslo Airport, på Gardermoen.

Mye er sagt om 3D og BIM i mange år, og mange erfaringer er gjort. Konferansen Den Kloke Tegning tar utgangspunkt i dagens bruk av 3D og åpen BIM, med hovedvekt på å vise status og metoder.

Årets konferanse vil foredras på et praktisk og prosessorientert plan – med en tilhørende utstilling av leverandører og produkter/tjenester som har noe å tilføre bransjen på dette området.

 

Arrangør er bransjeorganisasjonen Geoforum.

 

Program: http://denkloketegning.no/program/

 

Mer informasjon og påmelding her: http://denkloketegning.no/

Kommentarer

Ukens utvalgte

Slik skal Megapop erobre verden!

Megapop AS er en av deltagerne på Norges største venture-konferanse, Norwegian investment forum. Her skal en rekke spennende selskaper overbevise investorer om  at de er verdt å sette penger på. Mange selskaper er påmeldte, så kampen om investorenes lommebok blir hard. Arrangsjementet  går av stabelen den  15 oktober på forskningsparken i Oslo.